Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT SKYMNINGSLANDET

 

Jag håller din hand i min

när du vandrar

mot Skymningslandet

 

vaggar dig sakta till ro

sjunger om blinkande stjärna

och tomten i skogen

 

mörka ögonfransar

darrar som fjärilsvingar

sveper mot mjuka kind

 

hör rosenmunnens tysta suck

när sömnen hämtar dig

till drömmarnas sagovärld

 

Godnatt, min lilla skatt

   




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-29 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint, så vaggande mjukt.
2015-12-01

  ULJO
så ljuvligt vackert
2015-11-30

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker
2015-11-30

  Rise Little One
Trygghet, värme och kärlek från varenda mening...
2015-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Känner kärlek, värme och gemenskap i din fina text!
2015-11-29

  Marianne Räf
Vilken fin gonattsång !
Riktigt go´!
2015-11-29

  M.Eta
Så mysig.
2015-11-29

    ej medlem längre
En vaggvisa som får mig att rysa av välbehag. Ljuvligt!

2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP