Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här tar allting slut

Här tar äventyret slut,
liksom hoppet försvann när Titanics sista liv sjönk till botten,
här finns inte någon räddning,
inte någonting att hämta.


- Här tar allting slut.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-11-29 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann