Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela roulette med alkohol

 

Smärta inuti river bröstet mitt itu

skapar ett sår av övergivenhet

 

Tarmar som vrider sig

av alkoholens starka andedräkt

 

Förs av kroppen automatiska  rörelser

mot avgiftscemtralen

 

En avgiftningscentral som snart har

upphört att fungera

 

Alla chansningar som nu tas

är utanför den totala kontrollen

 

Livet satsas i en ständig roulette 

där priset är...

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-30 01:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör starkt!
2015-12-05

  Mats Edin VIP
Stark text
2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om missbruk!

2015-11-30

    ej medlem längre
Varför vissa och andra inte, gör troligen att detta ekorrhjul hela tiden fortsätter att snurra. Trots det har texten ett öppet slut. Det är bra tycker jag. Man måste inte fylla i med ... döden. Jag såg en gammal arbetskamrat för ett tag sedan. Det kan gå. Han var nykter.
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP