Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag hela veckan

__________________________

Det känns som i varje rad jag förblöder

föds längtan igen

Det måste på något sätt vara mer rätt

än att simma i en ständig undran om när

ännu en våg kommer?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-30 02:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt!
2015-12-09

  Lars Hedlin
Starkt nära levande....kram
2015-12-05

  Lasseman VIP
Oj oj!.. vad bra skrivet.. blundar man, så följer man med i känslan.. bra där
2015-12-04

  Gisela Nordell
spännande bildspråk
2015-12-01

  petter rost
Med alla sinnen utanpå skinnet hänger du upp striden mellan längtan och den nedbrytande väntan på nästa att en nästa våg ska kasta omkull vad längtan kanske ger – och du avgör den till längtans fördel. Trots att detta trauma finns i dikten, så läser jag den som bejakande, livsbejakande. Och det stämmer med min uppfattning om poeten Magica.
2015-11-30

  ULJO
Helt magiskt uttryck här.
2015-11-30

  Maria Sundelin VIP
Stark och talande
Kramar
2015-11-30

    Marica Dahl
Oj, vilken stark text med fina formuleringar. Bra skrivet!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP