Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indicier


Risp Rasp Fillibom-bom-bom

Det är raspat med nyckel troligtvis, på mitt jobbarskåp, Mitt skåp, med stora bokstäver. Jag la aldrig märke till det, när jag valde skåp, i arbetsboden.
Jag la bara märke till det glada Nalle-Puh märket på min skåpsdörr, och det var därför jag valde det. Risp- Rasp- Fillibom-bom-bom. Någon har även raspat med något föremål, på min B-skylt, en skylt där det står B, eftersom att jag bor på 12B, men där har den även gått sönder. (Skylten)




Bunden vers av Mim
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-30 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim