Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUNG MEJ DIN KÄRLEK

 





 

 

Sjung mej din kärlek
med vaggande rytm
håll mej
tills morgonen vaknar
Tag mej och bär me
uppå dina arma
vi är tillsammans på flykt
på flykt
till kärlekens förlovade land
söker vi trygghetens strand

Lägg mej på stranden
där vågorna viskar
ord som vi ej förmår
ty stum utav kärlek
vi ser på varann
det
är det språk vi förstår

sjung mej din kärlek
med vaggande rytm
och jag vilari armar
så tryggt




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-30 17:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2015-12-05

    ej medlem längre
Vackert..
2015-12-02

  Titti Rydberg VIP
Berörade vackert
2015-12-01

    ej medlem längre
Fint, som en dröm.
2015-12-01

  aol
Ömt vackert och så berörande djupt skaldat vännen,
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...både drömmande och längtande...
2015-11-30

  ULJO
Ljuvlig kärlekspoesi. Så vackert. Det bästa jag läst från din penna på länge. Bokmärke.
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP