Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem år senare

Det känns overkligt att läsa mina gamla texter.

Vem är den här brutna personen jag läser om?

Varför tar ingen hand om dig?

Men samtidigt kan jag inte undvika att se..
att alla de mörka stunder jag har haft
kanske... bara kanske..
gick jag igenom en prövning
var jag värdig nog?




Fri vers (Fri form) av ettnyttkapitel
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-30 20:03



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Livet är en ständig färd.
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ettnyttkapitel