Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förstår inte killen bredvid

Jag tänker inte på dig

(Du dyker upp i mina drömmar)

Du är oinbjuden, ovälkommen

(Du dyker upp i min favorit bar)

Jag har annat att tänka på
Men drömmarna blir mer påtagliga

(Jag förstår inte)

Du har alltid varit snäll mot mig
Ingen agenda, aldrig försökt lura mig

(Men jag kan inte, jag har inte tid med dig)

Jag är redan borttagen, förlorad, trygg, säker

(Sluta dyka upp i mina drömmar
För jag är lycklig)

Säker, trygg, förlorad..




Fri vers av ettnyttkapitel
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-06 09:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Det är inte fel att känna så, du kan känna för två, och bör så få.
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

ettnyttkapitel