Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, Jean M. Auel


Till dig, om oss, från mig.

Jag ska gå rakt på sak,

kärlek för mig är
när man vet vad den andra vill säga utan att man behöver säga någonting
att känna varandra lika bra som man känner sig själv
att inte veta exakt allting om varandra
eftersom man växer tillsammans
som individuella individer i symbios

när man vet vad den andre vill ha utan att man vet det själv
att vilja det bästa för varandra
även om det innebär att man behöver skiljas åt

att sakna varandra så innerligt att man nästan vill gråta
att intala varandra att det är okej att vara isär ändå
för vi älskar varandra
och vi har hela livet framför oss tillsammans.

Vi ses aldrig snart nog.
Jag älskar dig, M.




Fri vers (Fri form) av ettnyttkapitel
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-13 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettnyttkapitel