Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Kan jag lita på dem
på deras ord
om att allt kommer att bli bättre
Det kanske är deras standardfras
ett enkelt sätt att försöka lugna en patient
Jag vill i så fall veta när
det blir bättre
och varför det har blivit såhär




Fri vers av Ananas
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-30 20:42



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Oro och många frågor. Vem går att lita på?
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas