Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hantverkare

 

 

Någon spikade ihop korset

för snickarsonen, Jesus!

Det var en fri murare

som göt fundamentet 

som höll fast Herrens kors.

 

 

 

?copyright diktfabrikenmannheim 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-30 23:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det var det nog...
2015-12-01

    ej medlem längre
Ja, så kan det vara!
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP