Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett pågående projekt, som en motreaktion till Fuck Cancer- projektet, som jag aldrig varit med om.


Fuck Depression!

AA:s tolvsteg,
en bok jag läste om Men.
En daglig promenad eller cykeltur, eller vara ute i vimlet?
Ute i vimlet, som måste handla, färdas en bit med bil.
Samt Mia Törnbloms sammanfattning.
Två bananer och Två mörka bitar choklad.

Additional: Tillägg: Meditationsmusik, yoga. Rökelse och dofter.Ev. Dans.

Ett måste; Pensel och Färg, Eller stickning/ Virkning.

Duscha
Duscha.
Samt det bästa till sist; Jesu kRISTI kYRKA , AV sista dagars heliga.
Och några ord av dem, och Mormons bok.

Eller Och, att läsa en dagbok, med en släktings godkännande. Kanske med ett tänt ljus i närheten? Kanske inte, om man nu skulle bli så engagerad så att man välter ljuset.
Jag tror på detta, skall experimentera mig fram, tror ni på detta?




Fri vers av Mim
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-01 19:31



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Det trettonde steget !
2019-01-13

  Lars E Jönsson

2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mim