Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Cancer eller Hjärtefond?

För många år sedan köpte jag pins, de var antingen mot Cancer, eller för Hjärt och Lungfondens Barn, som jag stödde. Jag vet inte hur många böcker som skulle behöva skrivas , för att fucka cancer? Kanske finns det så många goda böcker därute, som är värda att läsa, men att de är så pass spridda, så att det nästan är en omöjlighet att samla dem , eller att det tar en livstid, att hitta dem?

Men, för att fucka cancer.
Vem har råkat ut för cancer?
Det borde man skriva en bok om.
Varje Dennas Bok, är speciell.
Det kanske bara är tjatet vi är trötta på.
Vilka vi?
Jag inbillar mig, att det inte bara är jag.
Men alla cancerfall har en nyans, en differens, som är värd att skriva om, om man skall skriva om, som matematikernas språk.




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-01 19:46



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Samlag med Cancer ?
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim