Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en text av mig;) Hoppas att allt ordnar sig-tillslut.


Äcklad



Jag föddes i en värld av trygghet

Samhörighet

Kärlek



Nu lever jag i en värld av krig

Nationalism

Hat



Jag är äcklad över vår förmåga

Att ständigt gömma

Glömma



Vetskapen om vår skörhet







Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 178 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-03 01:37



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, hur skört är det inte!!!
Tryggheten, samhörigheten,
KÄRLEKEN!!!!!
2015-12-03

  HelenaW
Bra skrivet, håller med.
2015-12-03

  Peter Olausson VIP
Bara att hålla med: men att du och andra skriver om det bidrar till att fler minns. Och agerar i kärlek, och inte i hat.
2015-12-03

    Sefarge VIP
Bra påminnelse!
Om att vi har ett
Val.Hela tiden.
I medmänsklighetens
Tjänst!
Tack.
:)
2015-12-03

    ej medlem längre
viktiga ord du förmedlar
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt