Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2014


Maran Rider

Maran rider
Själen lider
Hjärnan svider
Allting glider
Utom räckhåll

Ögonen ser
Ingen ler
Jag ber
Inte mer
Alltid förgäves

Inget försvar
Alla tar
Jag har
Intet kvar
Av värde

Dagen gryr
Natten flyr
Jag avskyr
Och spyr
På allt




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-03 10:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre Maran Ata!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD