Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Dans

Min egna lilla dans
I kognitiv dissonans
Är ett virrvarr av drömmar
Som spricker i sömmar
En massa tankar som ekar
Mellan hjärnans ekrar
Tankar om moral
Om vem som är normal
Vett och etikett
Vad som är fel, vad som är rätt
Och en speciell tanke varje dag
Nämligen, vem fan är jag?




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-03 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD