Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Express

Det finns en buss i Göteborg
Från Amhult till Vallhamra Torg
Den linjen heter Svart Express
Och den räddar mig ofta från tristess
För den går till alla jag känner
Både släkt och många vänner
Så säga vad man vill om Västtrafik
Men för denna lösning får de ej kritik
Och nu får jag tacka, bocka & gå
För här kommer bussen jag ska på!

P.S. Västtrafik gillade denna såpass att de publicerade den på sin Officiella Facebook-sida. :)




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD