Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första gången jag redigerat en text... Jämför gärna med originalet: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1919025


Kungen av Cynism v2

Som kungen av cynism
Förutspår jag alltid schism
För all ond bråd död
Är mjöldryga i bröd
Och global masshysteri
Är bara början på vår dystopi
Där jag ser pest, pina och förödelse
Som den mest pikanta lilla förströelse
Och inga irrande artilleriskott
Penetrerar någonsin mitt magnifika luftslott
Medan min omnipotenta prokrastination
Försätter hela länder i stagnation
Men trots att jag är kung
Är jag fortfarande ung
Och här bakom bladguldsgitter
Blir jag aldrig mer än bitter
Så när det känns som ingen hör
Går mina tankar till hur man förgör
Och med varje andetag
Viskas "Domedag"...




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-27 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD