Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatfylld

Jag är fylld utav hat
För de som förvägrar svältande mat
Jag vill meja ner den enda procenten
Som är den kapitalistiska centern
Men vad jag inte alls vet
Är hur jag åstadkommer det
För jag vill hugga huvudet av ormen
Men hur rider man sen ut stormen
För det är oräkneliga små delar
Som ovetande samarbetande felar
Ibland kanske det vet exakt vad de gör
Ibland kanske de bara hatar och förstör
Men detta håller bara för stunden
Och måste förändras från grunden
Kalla mig grön, naiv eller vänster
Men det måste någonstans sättas gränser
Men det är bara mitt blödande hjärta
Och min empatiskt omfattande smärta
Med alla dessa oförtjänta oförrätter
Som ger mig plågade sömnlösa nätter
För vi sitter ju alla utan kur
Jag önskar bara jag visste hur




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD