Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gulf coast at sunset


Alabama

 

Southern hospitality

Friendly folks

with drawling voices

 

Rich and wealthy people

at sunbleached Keys

Poor but honest folks

at small inland farms

 

The Gulf coast

with a fresh smell

of the bluegreen ocean

 

A paradise

for frozen "snowbirds"

 

© Kjell Åhsberg

 




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-03 16:57



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skildrat
2015-12-05

  Chawa VIP
Författaren målar upp underbara bilder, långt från vinterkylans grepp. Fotot, den vänliga atmosfären och de drömmande orden får mig att vilja packa en resväska och bara dra.
2015-12-03

  Ljusletaren
Människor som bara är trots sin fattigdom. Ljuvlig bild och ljuvlig text som passar den mest frusne av nordbor/kram
2015-12-03

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild!

Låter verkligen som ett Paradis,
för oss frusna "snösparvar" i Norden!

Måste vara en stor gåva,
att ha fina minnen därifrån,
att leva på i Vinterns mörker!
2015-12-03

    ej medlem längre
Låter skönt att bo där vid havets stränder...
2015-12-03

    ej medlem längre
Verkligen en plats att längta till för frusna snöfåglar!
2015-12-03

  Respons VIP
En plats att längta till i det gråkalla mörka Sverige!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg