Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt citat


leva

Lev ditt liv framlänges, men du kommer att minnas baklänges




Fri vers av Cozy
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-12-03 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cozy
Cozy