Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

TÅRAR

är ord
från hjärtat
som munnen inte klarar av
att säga




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-03 23:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja så är det .. :)
2016-05-09

  aol
Så är det ju,
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell