Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett Mästerverk


TAVLA

Vårt liv är likt en tavla
en skiftning utan gräns
Dess mörka skuggor talar
om djup, en skön nyans

I livets svåra stunder
då motgång blir som berg
fördjupas tavlan under
en skön och tålig färg




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-04 00:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En djup och fin text om livet och det svåra …som fördjupas..

tycker om...

2016-06-08

  WyS VIP
Insiktsfullt!
2015-12-13

    ej medlem längre
Praktfullt levande.
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell