Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuddslottet

Vill så gärna låtsas
Att jag är kvar i drömlik extas
Med sängkläderna som en mur
Och inte en genomsvettig bur
Ligga kvar bland min kuddfortifikationer
Och bekvämt blunda bort alla komplikationer
Bara vara ointresserat irrelevant
Istället för ångest som en skenande elefant




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-04 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD