Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

ljuset kommer i droppar
i slingor
igen
tränger genom
golvspringorna
fönsterhålen
igen
klättrar ur dina ögon
lägger sig som en spinnande katt vid ditt tyg
gör valv

sammansättningen strålande klar
vid tigerns fötter - hoppets söta skynke

tigerns fångenskap är jag





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-04 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP