Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya människan

var Ché Guevaras begrepp
Den nya människan
är många systrars och bröders grepp
Mot fascisternas(SD etc) angrepp
Dom kommer att förlora
Dom har blivit för stora
Vi behöver oss systrar och bröder
Innan Svedala förblöder!
Fram för den nya människan




Fri vers av claes fredelius
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-04 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius