Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndans

Det är Helga som är här
Och försöker sprida misär
Men vad hon inte vet
Är att hon fett går bet
För med arrogant förakt
Förnekar jag naturens makt
Och dansar på stadens gator och torg
Fast det är klass 2 över Göteborg
För jag är den lovade sonen
Som dansar med monsunen




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-04 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD