Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

Tycker om.
Tycker om att ha en dator i knäet, den ger värme, eller är det filten under den?




Bunden vers av Mim
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-04 20:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv föredrar jag stationära.
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim