Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoners Död

Jag har fantastiska visioner
Av hur jag i tusentals miljoner
Perfekt återskapade kloner
Dräper alla mina demoner

Hur vi marscherar på svart sand
Under en himmel satt i brand
På en ändlös vulkanisk strand
Tjutande slagord från punkband

Hur vi bärsärkar går loss
På gargantisk demonkoloss
En riktig djävlaboss
Det är Hin Håle förstås

Ser kontinenter brytas av
När Jormungands huvud huggs av
Och rädsla och ångest blir slav
Med demoner i grund grav

Valkyrior lyfter oss till evighet
När demonerna dräpts i finalitet
Och varje mig av jag äntligen vet
Att jag nu förskansat mig i frihet




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-05 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD