Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunskjortor

Trots en flykt så diger
Och att antalet döda stiger
Står politikerna och niger

Kriminellt omogna glin
Döljer bakom ett Pepsodentflin
Ett riktigt praktarsel till svin

Deras definition av svensk
Är mardrömslikt hemsk
När blodiga människor trängs

Men med en retorik så grann
Spelar de ut svaga mot varann
Fast premissen är osann

Fascistkonspiratörer med polisvakt
Har det ytterligaste människoförakt
Och går gärna på invandrarjakt

Inte ett uns av kärlek någonstans
De har sålt sin själ till villig ignorans
Helt utan medmänskligt vett och sans

För det var då själva satan
Att brunskjortorna fått ta till gatan
Och får gå oemotsagda på stan

För man kan väl bara drömma
Om det där med att aldrig glömma...




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD