Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att sväva tyngdlöst

 

Att födas med skridskorna på

Att födas som William Shakespeare

eller flödas som Björn Ranelid

Att födas med guldbyxor

eller åtminstone gyllene skor

oberoende av var du bor

 

Att lyckas med räkmackorna

Att kyssa den du eftertraktar

Att älska ofta och länge

med den du håller om

med den du håller av

 

Att allt är möjligt

Ja, till och med sannolikt

Att drömmen blir verklighet

Att visionen realiseras

Att du verkligen kan flyga

och sväva tyngdlöst

 

ordlöst

 

 

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström