Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig vinnare



-Hur fort måste du åka idag för att vinna ?

-Det beror på de andra.

-Så du lägger ansvaret på dem ?

-Nej men farten.

-Jaja men allvarligt nu.....hur fort ?

-Jag måste åka snabbast av alla för att vinna.

-Oj oj....är det...är det möjligt ? Kan du det ?

-Jag har kunnat. Vi ska se om jag kan det även idag.

-Det är ju fantastiskt att sånt här finns. Tänk om jag
skulle ställa upp och åka fortast av alla....hur blev det ?

-Jaaaa, då skulle du vinna.

-Men det var ju du som skulle vinna sa vi väl.

-Är du allvarlig nu eller ?

-Jag är inte så bra.

-På vad då ?

-Ingenting....jag vet inte ?

-Åjo, nånting är du väl bra på ?

-Ja att vara dålig ?

-Ja men då så....om du ser till att vara sämst
av alla så vinner du. Då är vi båda vinnare.

-Är det sannnt ? Men det är ju otroligt....vi
vinner båda två !?

-Ja visst !

-Men hur gör vi ?

-Jag åker skidor och du är dålig. Sen ses vi här
och tar emot priserna.

-Okej, låter underbart...jag ska VINNA idag.
Vänta vänta bara ett tag....vad ska jag GÖRA ?

-Det spelar ingen roll. Är du så dålig som du säger
så spelar det ju ingen roll vad du gör. Du verkar
ha bestämt dig...du är sämst. En riktig vinnarskalle !

-Åk fort nu !

-Var dålig nu !

-Så....

-....vinner viiiiiiiiiiiiiiiiiii.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-06 11:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ett riktigt Vinar Drama.
:)
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP