Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi gick vilse en liten stund....


Så ska det vara.

Min hand i din
precis så
ska det vara.

Fattningen släpptes
en liten stund
Ett Vi
blev ett jag och du.

Fortsatte finnas
i ett isär plockat oss
och handen var
så ödsligt tom.

Vi gick vilse
såg bara felen
blev blinda
för allt som är rätt.

Insikt nådde oss
om vad som fattats
Åter greppade vi.

Min hand i din
precis så
ska det vara.

Det finns inget annat sätt.

© Kajsa.




Fri vers (Fri form) av Kajsa Karin VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-06 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP