Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimdagar komma ibland en lustig zebrarandig strand


Idas orgel

När Ida spelar är hon en gåta för sig själv
utspänd mellan poler blir jaget fritt som en älv

vara vilse är så skönt och utan gräns
här gömmer sig vilda människan och småttigheter bränns

i havet gult och blått
en krokodilbåt jag fått

så paddlar hon bäst bland vågor små
så sträcker sig starkt ett strå

av toner och skratt från Idas hatt
när regnet oss har i sin famn
viskar jag ditt namn

fnissiga orgel och lätta fot
Din plym lyser djärvt och högt över all världens skrot!




Bunden vers (Rim) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-07 12:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Så himla härlig!
2015-12-18

  Anya VIP
Lekfullt och levande. Tänker på min egen glädje för varma vatten. Ger mig en stor lycka.
2015-12-08

  Mats Edin VIP
Härligt härlig
2015-12-08

  i af apa
så härlig! gungning
2015-12-07

  Lars Hedlin
Starkt ljudar den orgeln!
2015-12-07

  Nanna X
En sån skön frihetskänsla, får ofta den av dina dikter :-)
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
"din plym lyser djärvt högt över all världens skrot"

Jaa!!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP