Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt & Stolthet

Tro inte att du kan ta för dig och vara respektlös
För att jag är både snäll och sätter ära i att vara anspråkslös
Ofta till den grad att jag snedvrider varje ekvation
Men jag är samtidigt stolt som varje annan person

Missar du det är du både blind och ignorant
Och tro för fan inte för det att jag är arrogant
För även om du står mig nära och är mig kär
Kommer jag för alltid vara den som säger som det är

Stoppar du då ditt huvud i sanden
Kommer jag sluta sträcka fram handen
För det är mig alls inte värt besväret
Med den som inte ser kärleken och människovärdet




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 187 gånger
Publicerad 2015-12-08 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD