Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar hoppas man

Vissa dagar hoppas man
Att avgrunden öppnar sig
Och domedagen blir sann
Alla tags av daga, både dig och mig

Vissa dagar hoppas man
Att det blir nukleär M.A.D.
Och sista ljusa synen blir så grann
När man sitter med sitt morgonté

Vissa dagar hoppas man
Att elden skall bränna allt som finns
Allt som varit, finns och kan
Att inget längre människan minns

Vissa dagar hoppas man
Att våran tid på jorden är slut
Att allt och alla bara försvann
Det endast finnes dödens väg ut

Men så finns dagar som man tror
Att det goda vinner över det onda
Man tror att kärleken kanske ändå kan vara stor
Och man lider inte av vånda




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin dikt. Känner igen känslan.
Mvh annokas
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD