Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strand

 

 

Solens strålar ser

måsen dyker mot ytan

barnet på stranden




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-09 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig bild du målar här!
2015-12-12

  i af apa
klart ljus
2015-12-10

    ej medlem längre
konserverat ljus, +
2015-12-09

  Scarlett Miryam VIP
Scars fantasi ser ett härligt utfall av naturen här, fast föräldrarna lär inte bli så glada.
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo