Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

En saltsmakande vind
Smeker min blåmärkta kind
Och som ingen annan kan
Varken kvinna eller man
Läker den mina sår
I själens mörkaste vrår




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-09 15:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Havet är läkande
fin dikt
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD