Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En människa.


Motsättningar

Jag är randig som fläckarna på ett lejon,
inrutad, brokig och slät.
Ett konstigt torn i Pisa,
både sned och rät.
En flätad korg,
ihålig och tät.
Mistluren,
vad var det som lät?




Bunden vers (Rim) av Liten bybo
Läst 204 gånger
Publicerad 2015-12-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten bybo