Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever young och gammal som gatan i gnistlösheten

Ett svart hål
Bortom all form av räddning
En kamp för att låtsas
så alla de riktiga jävlar
låter mig leva vidare
i fucking fred ungefär
som levande död
som så kallad människa

När man känner samma nyfikenhet på livet
som kliniskt deprimerade hundratjugoåringar
kan man väl för Guds jävla skull få lov att äntligen ge upp?



Jag blev trettio idag
Det var en vedervärdig upplevelse


Likt de allra flesta jävla dagar




Övriga genrer av Bo H Bazooka
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-10 03:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Medmänskligt bekännande
Berörande Skaldat.

2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka