Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen före





Jorden ligger
fördämd just nu
i tiden och tänker.
så ensamt

stänker
blänker
tänker

och tänker
tänker





och alla tänker

vi tänker för att vi




älskar varandra

och bryter av varandra
och klär av oss
när vi diskuterar

Och hotellet har öppet
och en vind sveper över

de har kommit i kväll
från alla de håll

och de spelar ingen roll
för ingen har nån koll
spelar boll
med rymden nummer noll




Prosa av Lars Gullberg
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-10 23:23



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Natten efter.
2015-12-20

  Jaseph
Ett flöde av ord. Gillar partiet i mitten som börjar med orden: "och bryter av varandra..."
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg