Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till E

Tofsar i håret
Nallen i handen
Plåster på såret
Drömslott i sanden

Ryggen är liten
hjärtat är stort
Koftan är sliten
av allt hon har gjort

Gråten är ljusblå
bitter och salt
Skrattet kan ändå
gottgöra allt




Bunden vers (Rim) av Verba Volant
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-11 16:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina berörande rader..
2016-05-12

  Linda CH VIP
Fin känsla i denna dikt!
2015-12-12

  axveronika
Ja på pricken fångad!
2015-12-12

    Lars J
jag älskar denna dikten! så bra! bokmärks!
2015-12-11

  rondell
Gullig o rolig!
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Verba Volant