Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elna Irma Gunborg, 98 år

I glömskans grådis finns minnet kvar
av det jag haft, av det jag har
Jag ser mig omkring, är detta mitt hem?
Mitt emot sitter du, och du är vem?

Jag ser dina ögon, min flicka, mitt barn
jag ska sticka dig en tröja av rosa garn
Jag ska göra allt som jag gjorde igår
men jag minns inte om det är höst eller vår

Min far och min mor, var är de nu?
Jag tittar upp, där är ju du!
Du håller alltid stadigt min hand
när jag faller in i glömskans land




Bunden vers (Rim) av Verba Volant
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verba Volant