Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blivit

Ångra livet
där allt är givet
Vilja annat
ej besannat

Frukta plikten
som skymmer sikten
Kunna välja
gott att svälja

Sakna drömmen
som sprack i sömmen
Längta ut
innan sol tar slut




Bunden vers (Rim) av Verba Volant
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 14:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt!
Bra skrivet.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Verba Volant