Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inside

The weather is cold.
But I\'m warm,
cuz I\'m still thinkning of you .




Övriga genrer av EllenF
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-04-26 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF