Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en storm

Som en virvlande vind
kall fartfylld och svalkande.
du kommer emot mig och tar mig med storm
en storm i den redan kalla luften
du svalkade mig så skönt i sommarens värme
så varför kyla ner någon som redan fryser?
jag vet att om du vill,
så kan du.
då kan du återigen värma mig.
trots höstens mörker.
viljan är din styrka.
styrkan som nu försvunnit i din egen vind




Övriga genrer av EllenF
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-09-24 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF