Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

Som ett slag rakt i ansiktet
En knuff imagen.
Fallet.
Åter igen fallet.
Kravlar mig upp.
Fumlar runt i en ensam värld.
Ett till slag.
Återigen.
Kall och ensam.
Så långt ner man kan komma.
Smällarna blev en vardag.
Blåslagen och kall kravlar jag mig vidare.
Mot andra smällar.
Kravlar mig hem
för att nästa dag krypa tillbaka.




Fri vers av EllenF
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-23 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF