Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshetslyrik #2

Jag har inte höga krav
Men jag skulle vilja bli av
Med denna sömnens baneman
Så att man ibland kan
Få somna gott och ifred
Utan att det känns som maran red

Detta psykiska sus
Från tankar likt vitt brus
Som trots att man bönar och ber
Aldrig någonsin saktar ner
Och ångesten tar rot
Större än alla yttre hot

Men det står utom min förmåga
Så snälla sluta fråga
Om jag inatt förmått
Att faktiskt sova gott
För jag får snart fnatt
Av att aldrig få en god natt




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 283 gånger
Publicerad 2015-12-12 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD