Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshetslyrik #3

Alla dessa tankar
Och hjärtat bara bankar
Kan man inte bara sprängas
Så det slipper fucking kännas

Man kan ju inte sova
Eller något lova
För man vet ju inte för nån dag
Hur energin är efter nattens slag

Vill ju bara brytas itu
Direkt här och nu
Men nån jävla skit
Gör att man orkar en till liten bit

Är det kärlek?
Eller att det vore ett svek?
Är det gud eller hopp?
Vem bryr sig, det blir ett till lopp...




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-12 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD