Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertramp

 

Donald "Övertramp"

republikanernas kandidat

till amerikanska presidentposten

bäddar för en ny nine – eleven

 

Han vill stänga landets gränser

för all muslimsk invandring

Omvärlden skakar på huvudet

och anser honom galen

 

Amerikansk politik

har aldrig varit rumsren

Nu har den hamnat i avgrunden

Trots detta är han omtyckt

 

Vad har hänt med USA?

Jag känner inte igen mig

Att se honom som president

är för mig och andra otänkbart

 

Kan någon tänka sig honom

i samtal med världens ledare?

De olika terrornätverken

har säkert redan börjat planera

 

Donald Trump for president?

No! Pull the plug on him!

 

© Kjell Åhsberg   




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-13 01:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Maktens dårar har alltid funnits och går tyvärr att hitta även idag.
Vill tro att det goda även ska vinna i detta land over there /kra
2015-12-14

  Bo Himmelsbåge
Verkar inte vara någon vidare presidentkanidat för en av världens mäktigaste länder! Vi får be en bön om att en mer vidsynt o tolerant president blir vald! Världen är så trött på konfrontation o krig!
2015-12-13

    ej medlem längre
Han kan inte vara klok. Bra skrivet!
2015-12-13

  Chawa VIP
Otäckt scenario kring en sann galning...
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Även jag skakar på huvudet, oavsett om han är galen eller inte!
2015-12-13

  Respons VIP
Håller med dig - jag känner mig mörkrädd när han pratar och förvånad att så många gillar vad han säger.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg